۱. تفکر خلاقانه در لحظات بحرانی

در حال حاضر،‌ اکثر مدیران اجرایی در تلاش برای پیدا کردن راه حلی برای افزایش سود‌دهی و کاهش هزینه‌های جانبی هستند. باید این موضوع را در نظر گرفت که کد‌نویسی و تکنولوژی، تأثیر به‌سزایی در سازمان‌دهی و کنترل بخش‌های مختلف یک کسب‌و‌کار دارد و ورود آن، سبب می‌شود که فرد با دید حساس‌تری پروسه‌های جاری را دنبال کند و به دنبال راه‌حل‌های خلاقانه‌تری برای بهبود راندمان‌ کاری باشد. پیتر این موضوع را به روشی ساده‌تر بیان می‌کند:

حسابدار شرکت ما، مجبور بود که برای نشان دادن گزارشات به مشتری‌ها، اطلاعات چندین سیستم را ثبت و ضبط کند و این اطلاعات را به روی کاغذ بیاورد و ارقام را با دست جا‌به جا کند. او همیشه به دنبال راهی آسان‌تر برای انجام این کار بود و بعد از آشنایی با ساخت نرم‌افزار، اهمیت برنامه نویسی برای او مشخص شد که چگونه در افزایش روند کار‌ها به او کمک می‌کند.

۲. افزایش خلاقیت

متخصصین اعتقاد دارند که کد‌نویسی یا برنامه نویسی، بیشتر بر پایه‌ی فنون خلاقیت است تا علوم کامپیوتری. در حقیقت برنامه‌نویسان (توسعه‌دهندگان) همانند هنرمندان، خالق و سازنده‌ی یک اثر هستند و نتیجه‌ی کار آن‌ها مرتبط با طرز بیانشان است. برنامه نویسی شما را مجاب به تجربه و آزمایش ایده‌های جدید می‌کند. پیتر نظرش را در این زمینه این‌‌گونه بیان می‌کند:

کد‌نویسی، کاری بسیار خلاقانه است. خلاقیت نه از بُعد هنرمندانه؛ بلکه از این بُعد که شما چیزی را خلق کرده‌اید که قبلا وجود نداشته است. با استفاده از چندین ابزار، نرم‌افزاری را خلق کرده‌اید که توسط جامعه مورد استفاده قرار می‌گیرد و یا کاری را بهبود می‌بخشد.

۳. تکنیک حل مشکل

دانستن علم برنامه نویسی به شما دیدگاه یک مهندس‌ نرم‌افزار را می‌دهد و به شما می‌آموزد که چگونه دید کامپیوتری داشته باشید و مشکلات را از آن منظر حل کنید. زبان برنامه نویسی بر پایه‌ی منطق، الگوریتم و ریاضیات است و به شما آموزش می‌دهد که برای حل مشکلات بزرگ، لازم است که آن‌ها را به بخش‌های کوچگتر تقسیم کنید تا آسان‌تر حل شوند. پیتر می‌گوید:

شما هیچ وقت یک برنامه را صرفاً برای ساخت یک برنامه نمی‌سازید. شما باید به مشکلی که می‌خواهید حل کنید توجه داشته باشید که آیا این مشکل برای مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که بخواهند از برنامه شما استفاده کنند!؟ و اگر این مشکل همگانی است، برای حل آن باید به دنبال بهترین راه حل باشید.

 

هیچ فایده‌ای در ساخت برنامه‌ای نیست که هزاران کار را انجام دهد و بعد از گذشت ۲ سال مشخص شود که جواب‌گوی نیاز هیچ کس نیست. شما به عنوان توسعه‌دهنده باید مهم‌ترین مشخصه این برنامه را انتخاب کنید و بتوانید آن را مطابق نیاز مردم تغییر دهید.

۴. درک بهتری از تکنولوژی

در عصر حاضر که تکنولوژی در حال بلعیدن همه چیز است، درک بهتر از آن مزیت بزرگی محسوب می‌شود. دانستن تکنولوژی (به طور مثال استفاده‌ی کاربردی از تلفن‌های هوشمند و برنامه‌ها) سبب عوض شدن نگرش انسان به این دنیا می‌شود. کد‌نویسی نه تنها به شما طریقه‌ی ساخت یک برنامه را شرح می‌دهد، بلکه شما را از سرعت بالای توسعه تکنولوژی آگاه می‌سازد و به شما می‌آموزد چرا یک برنامه ساخته شده است؟ چرا سازندگان، این برنامه را ساخته‌اند و چرا دیگران این موقعیت را برای ساخت این برنامه درک نکرده‌اند؟ پیتر در این باره می‌گوید:

وقتی که علم کد‌نویسی را فرا می‌گیرید، دید جدیدی به دنیا خواهید داشت. زمانی که می‌فهمید چه کار‌هایی را می‌توان با برنامه نویسی انجام داد، درک بهتری از تکنولوژی که در تمام زندگی شما تأثیر می‌گذارد، خواهید داشت. بعد از آن می‌دانید که وقتی وارد صفحه‌ی فیسبوک می‌شوید، چه چیزی‌هایی در پشت پرده اتفاق می‌افتد.

۵. توانایی در گفتار تخصصی

یادگیری یک زبان برنامه نویسی (فرقی نمی‌کند چه زبانی باشد، خواه به سادگی HTML یا به سختی ++C) برقراری ارتباط شما را با توسعه‌دهنده‌ها آسان‌تر می‌کند. همچنین یادگیری برنامه نویسی به درک و حل الگوریتم‌های پیچیده، ارتباط و انتقال مفاهیم پایه و اساسی کمک شایانی می‌کند. اهمیت این موضوع را پیتر این‌گونه بیان می‌کند:

اگر مدیران اجرایی بتوانند ایده‌های خود را به صورتی به تیم توسعه‌دهنده انتقال دهند که در حد و سطح دانایی (به زبان خودشان، زبان برنامه نویسی) آن‌ها باشد، توسعه‌‌دهندگان بهتر و سریع‌تر خواسته‌های مدیران را درک‌ می‌کنند. همچنین مدیران با اطلاعات و زبان تخصصی آشنا می‌شوندو توسعه‌دهندگان هم بهتر می‌توانند به مدیران مراحل ساخت، طراحی و پیکره‌ی برنامه را به زبان تخصصی شرح دهند.


به نقل از سایت آلامتو

مدرس :BlackJack